Zoekplaatje van ADP-MODELLE, meer van AG

In Neurenberg stonden bij ADP de volgende modellen in de vitrine. Ik zie zo 1-2-3 niet welke auto’s deze modellen voorstellen. Misschien weet u het wel?

Bij ADP stonden ook de modellen van de MAZ-5432 van AG Models, maar nu met zo te zien ook nieuw ontwikkelde oplegger:

 

0 gedachten over “Zoekplaatje van ADP-MODELLE, meer van AG

  • ADP-Modelle: volgens hun site (Neuheiten 2016 en Neuheiten Intermodellbau Dortmund April 2016) zijn de rode en groene een Wartburg 355 Prototypen en lijkt de gele op de Trabant P760 Prototyp (hoewel?). De neus van de turqoise lijkt mij ook een Wartburg. Misschien een hatchback studie?

  • Geel,een Zastava? Groen, een Lupo?? Wit,een Wartburg coupé??? De koeloplegger ziet er goed uit.Heeft zelfs een brandstoftank voor het aggregaat,iets wat bij de andere fabrikanten structureel ontbreekt.

  • Via AG Models op facebook kwam dit als verklarende reaktie:
    3D Werkstatt von Itarstas De modellen zijn: rood – Trabant P610, de groene ernaast Wartburg 355 coupe. Onder, geel – Trabant P603, dan Trabant P601 we-II, dan Wartburg 313-2 HS. Blauwe bestelbusje is een Barkas B1100, Dan twee Robur O611 Prototypes. De bedoeling ervan is een museum van prototypes uit het DDR te creeren. Langzaam maar zeker werken wij eraan. Ik kan u voorlopig naar mijn blog refereren, waar al deze auto’s als 3d afbeeldingen te zien zijn: http://itarstas.blogspot.de/…/ddr-prototypen-museum.html

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.