WIKING-nieuws voor februari (aangevuld met wat meer afbeeldingen)

Deze VW T1 is de eerste van een verzamelserie van 6 VW-modellen t.g.v. het 85-jarige bestaan van het merk Wiking. Bij elk model zit een zegel en als je alle zes zegels op een kaart hebt geplakt en die naar Wiking stuurt krijg je een 7e model gratis!

0 gedachten over “WIKING-nieuws voor februari (aangevuld met wat meer afbeeldingen)

  • Leuk dat Wiking weer eens een kraan uitbrengt, maar waarom nu weer een Fuchs F301? Die is al bij zoveel fabrikanten in model uitgebracht.

  • Op het forum van MO87.de was nogal wat kritiek betreffende Wikngs T1a. Er was zelfs ontdekt dat er verschillen in afmetingen tussen de T1a en T1c zijn De T1a is forser terwijl Wiking claimt dat beide 1:87 zijn. Ook de dorpel onder de dubbele zijdeuren zou te dik zijn volgens de”deskundigen”

  • De Volvo Amazon is weer prachtig, ondanks dat Brekina er ook mooie modellen van heeft. Die VW T1a ziet er inderdaad raar uit, duidelijk te hoog, niet te hoog op de wielen want dat klopt wel, maar de onderste helft van de carrosserie is gewoon te hoog, ik heb ze ook niet gekocht. Gewoon slordig van Wiking, want de T1c klopt wél qua proporties.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.