WIKING-nieuws voor december 2020 met een NL-model

Al jaren geleden was mijn voorstel naar Wiking gegaan om deze Volvo F88 van NEWEXCO te maken, nu gaat het nog gebeuren ook. Hieronder de integrale weergave van de folder met het nieuws voor december van Wiking; wel beperkt tot het H0-nieuws:

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.

0 gedachten over “WIKING-nieuws voor december 2020 met een NL-model

  • Die Newexo is prachtig en zeer welkom. Ook leuk dat er een koffer trailer achter zit in plaats van een huif. Mooi dat het voorstel van Jan weer boven komt drijven en omgezet wordt.

  • Wauw, dat is snel: amper over de verrassing in de Krone-shop heen en nu al de aankondiging dat Wiking zelf met de BiG Pack 1290 HDP VC en ook gelijk de grote balen komt. Had ik niet verwacht dat het zo snel zou komen. Ben d’r wel blij mee. De Xerion is ook leuk, maar vraag me af of er een daadwerkelijk verschil is met de andere Xerion-modellen, maar dat dacht ik ook bij de Fendt trekkers 1050 en 742, en dat verschil was er zeker. Dus wellicht ook verschillen bij de Xerion. Ik wacht het af. Maar de verrassing is groot. Meer over de Krone-versie komt in Berichten 216.

  • Wat bij de nieuw Xerion het eerste opvalt is het ontbreken van de staande uitlaat. Bij het voorbeeld is die enkele jaren geleden ook verdwenen. Welke andere verschillen er zijn kan ik uit de foto niet opmaken. De nieuwe Xerion van Wiking heeft wel een iets minder gemotoriseerd voorbeeld.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.