Wiking-modellen van augustus in de handel

Wiking heeft de aangekondigde modellen van augustus in de handel gebracht. Een paar zijn hier afgebeeld. Daarbij ook de al eerder aangekondigde Ford Mustang Convertible, die in het rood met wit interieur een goede indruk maakt.

Paar opmerkingen: De fraaie Ford Escort is de derde variant, want Wiking heeft de 2-drs niet alleen in een andere kleur gemaakt maar nu ook met de rechthoekige koplampen van de “Super”-uitvoering uitgerust. De Fiat-Jagst 600 is er in een aardige perzikkleur met schuifdakje en de Opel Kadett in een goed bij het type passend grijs.

De VW Amarok in de “Feuerwehr”-uitvoering heeft een mooi dekje op de laadbak met lampenbeugel. Erg aardig is de Hanomag L28 als drankenwagen in het aloude Wiking-merk “Wimo-Sip”, dat overigens ook als echt drankje in de pas geopende Siku/Wiking Modellwelt in Lüdenscheid wordt geschonken. Opvallend zijn de nieuwe wielen op die Hanomag, die gewoon goed bij het model staan.  Niet afgebeeld zijn de bij het model geleverde kratjes met flesjes.

Eén gedachte over & ldquo; Wiking-modellen van augustus in de handel & rdquo;

  • Inderdaad mooie wielen.
    Als die nou ook nog als wielen-set zouden komen zoals bij Herpa….
    Dus niet in een set met allerlei verschillende wielen waar
    je niks aan hebt.
    Ik verwacht het eigenlijk niet hoor.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.