Wat gestoei met ASG-modellen

Z-ASG 01

Het voordeel van de ASG-modellen is dat je door de vrij uniforme kleurstelling gemakkelijk modellen kunt wisselen. De Volvo F88 van Wiking kan dus even gemakkelijk met een al oude huiftrailer van Wiking worden gekoppeld (dat die oplegger wat ouder is kun je zien aan de wat donkerder kleur geel).

Z-ASG 02

Die Volvo F88 doet het ook heel goed als trekker voor de containeroplegger, waar oorspronkelijk de Volvo N10/N12 trekker voor staat. Die laatste kan dus ook weer voor andere opleggers, de huiftrailer of de gesloten trailer. Een gemakkelijke manier om erg origineel ogende varianten te krijgen.

Z-ASG 03

Met de modellen van Epoche en Brekina kan er ook wel wat ‘gestoeid’ worden. Die Volvo N88 van Brekina doet het vooral wel goed als bakwagen met de opbouwen van de Scania van Epoche, al moet daar dan wel wat meer modelbouw-activiteit aan te pas komen. Het kleurverschil lijkt op de foto erger dan het in werkelijkheid is, maar de cabine van de Brekina Volvo is wel wat donkerder.

Z-ASG 04

Al voor Epoche zelf op het idee was gekomen om de opbouwen van Kibri te gebruiken was het volgende model als leuke eigen variant ontstaan.

Z-ASG 05

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.