Volop nieuwe modellen van AWM (nog een update 09/03)

Van AWM zijn er volop nieuwe modellen verschenen, modellen met de nieuwe Actros en diverse modellen uit “Spezial”- en “Länder”-series.

Met een geheel of minder Nederlandse tint: een nieuwe Actros FH25 Gigaspace met koeltrailer van “JSB Transport” (Jaap Swijnenberg) uit Werkendam en een MAN met 45-voets container van “Essers-Centrum”.

AWM mrt 01

Ook nieuw zijn de modellen van de nieuwe Actros in de uitvoering van “Leverink Rijssen” en “Bring”:

AWM mrt 1-01A

Verder verschenen er nog meer (ook aangevuld):

awm mrt 02

Twee nieuwe Actrossen van Budde:

AWM Budde

AWM mrt 1-02A

Meer MAN TGS – modellen:

AWM MAN TGS

awm mrt 03

AWM mrt 04

AWM mrt 05

AWM mrt 1 - 03A

AWM mrt 06

AWM mrt 07

En nog een Zwitsers model:

awm murpf

0 gedachten over “Volop nieuwe modellen van AWM (nog een update 09/03)

  • zitten die triangels altijd zo laag bij een bakwagen/aanhanger combi? of is dat zo omdat ze hetzelfde chassis van de bakwagen ook gebruiken voor de wipkar uitvoering?

  • als je bij de bakwagen van Leverink kijkt en die eronder van Bring met de wipkar lijkt het mij toch dat de muil korf koppeling aan de bakwagen op dezelfde plek zit

  • De korf van de koppeling is een los deel en zit nu nog aan de triangel vast. De korf is makkelijker los te maken van het chassis dan de triangel van de korf. Je wordt hierdoor misleid. Zie de Murpf Volvo.

  • de koppelingkorf (met triangel en aanhanger eraan vast…) steek je in een gat in het chassis van het trekkende voertuig, en vervolgens draai je de aanhanger 90 graden !

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.