Uitbreiding site www.ho-modelautoclub.nl

De site heeft donderdag 25 juli een aantal wijzigingen ondergaan. Een aantal onzichtbare, maar wel essentiële updates, zodat de site en het forum blijft draaien. Maar ook een aantal ‘zichtbare’. Zo is het vanaf nu ook mogelijk om te zoeken in het forum. En dat is geen overbodige luxe, want inmiddels kent het forum 239 topics met ruim 1.100 reacties. De zoekfunctie vindt u bovenaan de pagina: https://www.ho-modelautoclub.nl/forums/. Helaas is het technisch nog niet mogelijk om de twee zoeksystemen te combineren, mocht dat in de toekomst wel mogelijk zijn, dan zullen we dat uiteraard t.z.t. aanpassen.

Een tweede, zichtbare, aanpassing is de optie om gebruikers te mailen. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet u ingelogd zijn. Dan kiest u vervolgens de optie ‘Sitebeheer’ (staat in de rechterkolom onder het kopje ‘Gebruikersinformatie’). Als het goed is verschijnt er nu links een kolom met daarin ‘Messages’. Als u daar op klikt krijgt u de keuze uit ‘inbox’, ‘outbox’ en ‘send’. Als u een bericht wilt versturen aan een van de mede-gebruikers, dan klikt u op ‘Send’, dan verschijnt er rechts een aantal vakken. In het bovenste vak (‘recipient’) kunt u de gebruikersnaam aanklikken aan wie u een bericht wilt sturen. Vergeet niet het onderwerp in te vullen in het vak ‘Subject’, daarna kunt u uw bericht typen in het vak ‘Content’. Als u klaar bent dan staat onderaan een blauwe knop ‘Send’ om het berichtje te versturen. Vervolgens wordt er een mailtje naar de uitgekozen gebruiker gestuurd. In dat mailtje staat een link naar de mailbox in ‘Sitebeheer’. De ontvanger ziet natuurlijk het door u gestuurde bericht in de ‘inbox’. Zelf kunt u de door u zelf verstuurde berichten vinden onder de knop ‘Outbox’.

Hiermee is aan de wensen van een aantal leden, en goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering, voldaan. Hiermee hopen we dat we de website en het forum nog gebruikersvriendelijker hebben gemaakt.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.