Toch nog de RENAULT GALION

Kent u deze nog?

Dit model van de Renault Galion in 1/87 werd al in 2014 aangekondigd door Norev, dat zou het einde van dat jaar al verschijnen maar sindsdien is er niks meer van vernomen. Tot nu …….

Op een Frans forum verscheen het verhaal rond dit en andere modellen van de Renault Galion, een project waarvoor vriend Philippe Narboni van Narwag al in 2012 de basis legde. Vooral door verwikkelingen bij Norev duurde het allemaal wat langer, maar nu komen er toch definitief deze kunststof-modellen en al wel in juni/juli! Je mag aannemen dat Norev dat “Total”-tankwagentje zal uitbrengen, andere als de onderstaande huifbakwagens komen echter in Narwag-doosje:

Vooralsnog zijn deze vier aangekondigd:

En Nicolas Champiaux van Diesel87 kondigt dus gelijk al wat transkits voor die Galion aan:

T.z.t. ook te vinden bij Narwag.

0 gedachten over “Toch nog de RENAULT GALION

  • Hallo Jan, het verrast me altijd weer waar jij het nieuws vandaan weet te halen… en vaak als eerste. Dit zijn leuke modellen… ik vermoed echter dat ze alleen in Frankrijk te bestellen zijn, of levert Narwag ook aan anderen?

  • Ik ga er van uit dat ze bij voldoende belangstelling ook wel aan anderen levert. Tja, anders toch maar bij Narwag bestellen dus.

  • Narwag verkoop vast ook via z’n shop, ik heb zelf diverse keren via eBay bij Narwag gekocht. Snel geleverd, niets mis mee.

  • Leuke modellen en hopelijk goedkoper dan het model van SAI. Jammer dat hetzelfde autospuitje wordt uitgebracht als het model van SAI.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.