Special Edition HO-Modelautoberichten 191

cover-191

Dit keer een speciale voorkant voor een speciaal nummer. Ben Veerbeek verwoord het op pagina 5 als volgt: “Op de voorkant van ons clubblad dit keer niet direct een afbeelding van een model of een voorbeeld, maar een compositie van de jubileumnummers die er in het dertig jaar bestaan van onze club zijn verschenen; te weten het eerste nummer, en de nummers gewijd aan het 5-, 10-, 15-, 20-, 25- en 30-jarig bestaan van onze club.” In deze ‘Special Edition’ een aantal artikelen die ingaan op het 30-jarig jubileum van onze HO-Modelautoclub Nederland en de ontwikkeling van onze club, Berichten en modellen. De redactie en overige medewerkers wensen u veel kijk- en leesplezier! In nummer 191 kunt u de volgende artikelen lezen:

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Voorzitterswoord, door Ron van der Velpen
 • De Praktijk – 46 jaar in de transportwereld, door Rinus Anker
 • Bennie’s Beursberichten – vanaf de ruilbeurs in maart (deel 2), door Bennie van Meurs
 • Hollandse nieuwe – een overzicht van alle nieuwe Hollandse modellen samengesteld door Flip Makkinga
 • Redactioneel, door Bennie van Meurs
 • MarktHOek – met vraag en aanbod van allerlei zaken op HO-Modelautogebied

Geïnteresseerd en heeft u dit nummer niet ontvangen? Dit nummer (en de overige nummers van 2016) krijgen leden van de HO-Modelautoclub Nederland toegestuurd. Het hele jaar door kunt u lid worden van de HO-Modelautoclub, u krijgt dan alle reeds verschenen nummers van het lopende jaar toegestuurd. U kunt natuurlijk ook dit losse nummer nabestellen.

0 gedachten over “Special Edition HO-Modelautoberichten 191

 • Net terug van een fantastische Clubreis, ligt het jubileumnummer op de tafel. Ik kan me nog bedwingen…
  Vanmorgen extra vroeg opgestaan en onder het genot van een kop koffie me op dit nummer gestort.
  Wat heerlijk om het allemaal nog eens terug te lezen. Iedereen en in het bijzonder Bennie en Flip, bedankt voor dit bijzonder mooie nummer van ons Clubblad. Heel erg mooi!

 • Eindelijk tijd gevonden om het jubileumnummer door te nemen.
  Ziet er goed uit en leuk om al die “oude” zaken te zien.
  Proficiat H0-m0delaut0club.

 • Prachtige omslag. Heel mooi gemaakt. En nog gefeliciteerd met het jubileum. Hulde aan alle medewerkers van deze enthousiaste en mooie club.

 • Vandaag op de weg naar huis nog gedacht aan de cover van nummer 191 en het door Ben beschreven ‘Droste-effect’, waarom? Ik zag op de snelweg een speciaal geval van het ‘Droste-effect’: een Volvo met oplegger van Lipinski Transport met een afbeelding van de truck met opleggger op de zijkant, enz. Helaas stond er op de site van de Poolse transporteur geen foto van de Volvo, maar het leek op dit plaatje:

  http://www.lipinski-transport.pl/media/upload/540434298b851IMG_8300.JPG

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.