Scania van ‘Post Kogeko’ van De Kleine

In Meppel is er weer een nieuw 1:87 Herpa model geproduceerd, dit maal een Scania R met koeltrailer van de firma Post-Kogeko.

Post-Kogeko bestaat al meer dan dertig jaar als allround logistiek dienstverlener, hoofdzakelijk in de geconditioneerde foodlogistiek. Post-Kogeko heeft vestigingen in Maasdijk, Ridderkerk, Roelofarendsveen, Eindhoven en standplaatsen op twaalf andere locaties in Nederland. Het klantenbestand van Post-Kogeko bestaat onder andere uit Albert Heijn, Délifrance, Royal Friesland Campina, Beckers, Bakkersland, Delfts Brood en DailyFresh. Het bedrijf heeft ruim 700 medewerkers en het wagenpark bestaat uit ruim 350 trekkende eenheden en ongeveer 370 getrokken eenheden.

Vanaf week 45 zal het model worden uitgeleverd aan de vakhandel onder artikel nummer 1795.

Onder nr. 1794 is er ook een model van een Volvo FH met schuifzeilentrailer in het wit (zie scan).

Info: www.dekleinemeppel.nl

 

0 gedachten over “Scania van ‘Post Kogeko’ van De Kleine

  • Hmmm… persoonlijk vind ik het een erg saai model, zie toch liever een oude F88/89 of Scania 0 of 1 serie 🙂

  • Tja, maar ik denk dat Post Kogeko liever een actueel model aan haar klanten geeft. Want dat zal de reden van verschijnen waarschijnlijk wel zijn.

  • Die oude Volvo’s en Scania’s kunnen van allerlei bedrijven zijn Cor, bijvoorbeeld een F88 van van de Kwaak? of een Scania 111 van H.J. van Bentum?

  • De matrijzen van de Volvo F88/F89 zijn in bezit van meneer Helmut Rebs en die verkoopt nog wel modellen via ebay.de. Als je een flinke som geld overmaakt wil hij ongetwijfeld wel een nieuwe uitvoering voor je maken.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.