0 gedachten over “Saab en Buggy van BoS MODELS

  • Die buggy lijkt nog ergens op, maar de Saab zou, net als zijn mede BoS models, zomaar uit een zakje autodrop kunnen zijn ontsnapt.

  • tja, net zoals Neo vind ik ook BoS niet het geld waard… al heb ik nog nooit zelf een BoS model in NL te koop gezien

  • Behalve een scheve sierstrip lijkt de Saab toch wel redelijk. Ook in het echt was het een oerlelijke auto… de Duitsers noemden hem het “bilkken ei”, dus misschien geschikt als kindersurprise?

  • Ik vind het wel aardige modellen. Ik heb de Wiesmann (in Nederland gekocht) en vind het een eenvoudig, maar goed model. BoS is wat goedkoper dan Neo was. Neo vond ik op een paar missers na qua vormgeving toch ook meestal wel goed. In ieder geval een heel leuke modellenkeus. De Buggy en de Saab zullen in werkelijkheid volgens mij wel mee vallen.

  • Frank, ik heb een aantal Neo’s in de kasten staan (o.a. een Saab cabrio en een Ford Capri. Maar veel Neo’s waren dramatisch qua daklijn en bumpers.

  • Ik denk niemand Erik-Jan. Misschien is ebay een optie. Anders moet je op minicarweb zijn. Dat is hun eigen verkoopsite. Maar inderdaad, het lijken meer modellen die van Bub afgeleid zijn tegen de prijs van Makette.

  • Ik heb hem bij Automobilia in Haarlem gekocht, Erik-Jan. Het was het voor de Modelauto #188 gefotografeerde recensie exemplaar! Matozi-Art/De Knikkerbaan in Hoogwoud (NH) (zie internet) heeft misschien belangstelling om BoS te gaan verkopen.

  • Toch toont die Saab niet verkeerd. Ik heb zelf een oer-Saab model van een kleine serie uit Zweden (gemaakt door V&V). Die ziet er niet veel anders uit.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.