Ruilbeurs en Modelbouwdag in september gaan beiden niet door! (UPDATE 30 juli 2020)

Na intensief overleg tussen het bestuur, de organisatoren van de Ruilbeurs en Modelbouwdag en Het Hart in Eefde, heeft het bestuur van de HO-Modelautoclub Nederland helaas de conclusie moeten trekken om beide evenementen in september niet door te laten gaan.  Als alternatief is er besloten om een Digitale Modelbouwdag te organiseren, zie: dit bericht over de Digitale Modelbouwdag

De laatste maanden heeft het bestuur de berichtgeving vanuit het RIVM nauwlettend gevolgd en wil zich derhalve conformeren aan onder andere de 1,5 meter maatregel en andere maatregelen. Als wij deze maatregelen vertalen in organisatorische zin, is het bijna ondoenlijk om een Ruilbeurs of Modelbouwdag zoals wij die tot nu toe gekend hebben, te houden. Niet alleen kunnen door de 1,5 meter maatregel niet alle handelaren worden toegelaten tot het pand in Eefde, ook het aantal aanwezige bezoekers in Het hart mag het aantal van 25 niet overstijgen en moeten volgens een bepaalde route langs de tafels lopen.
Als bestuur vinden wij dat wij vooral nu oog moeten hebben en houden voor elkaar. Voor beide evenementen trekken wij daarom de conclusie dat de gezondheidsrisico’s te groot zijn (het aantal besmettingen neemt deze laatste weken ook steeds meer toe) en kunnen wij een veilige manier van samenkomen, met voldoende maatregelen, niet garanderen.
Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij, als HO-Modelautoclub Nederland, deze periode samen goed doorkomen en in de toekomst weer gezellige en goedbezochte evenementen kunnen aanbieden.

Voor nu: blijf gezond!

Het bestuur

Eén gedachte over & ldquo; Ruilbeurs en Modelbouwdag in september gaan beiden niet door! (UPDATE 30 juli 2020) & rdquo;

  • Moeilijk maar goed besluit. Volgend jaar extra veel nieuwe modellen op de modelbouwdag !

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.