Ombouwen gezocht!

Volgers van de verschillende sociale media zullen het zijn opgevallen. De nieuwe DAF serie van Artitec is zeer goed bij de verzamelaars ontvangen en in menig vitrine staat er minimaal één maar soms ook de hele serie.
Maar ook op sociale media is ook te zien dat sommige van die DAF’s ten prooi zijn gevallen aan zaag, penseel, spuitbus en dergelijke.

Niet schrikken! Er is niets aan de hand met de kwaliteit maar ombouwers onder ons hebben deze DAF’s ook ontdekt. Sommige onder hen doen kleine aanpassingen maar uitgebreide ombouwen worden ook niet geschuwd. Want sommige ombouwers willen nu net die ene DAF in de vitrine hebben staan en die bevind zich nu net niet in het Artitec assortiment.

In HO-Modelauto Berichten 209 willen we aandacht aan deze omgebouwde DAF’s gaan besteden, maar dan moet de redactie wel van foto’s en een korte omschrijving van deze modellen voorzien worden. Je kunt je modellen natuurlijk op zondag 9 juni mee naar de ruilbeurs brengen en daar bij de fototafel ter fotografie afgeven. Ook staan we als redactie open voor eigen gemaakte foto’s van het pronkstuk (want zo denkt iedereen over zijn zelf omgebouwde modelauto). Voor eigen gemaakte foto’s zijn wel wat spelregels. Ten eerste willen we het model voor een rustige neutrale achtergrond gefotografeerd zien. Een foto buiten gemaakt geeft vaak het beste resultaat. En verder moet de foto een minimale onderbreedte van 1034 pixels hebben. Dit laatste is misschien wat technische voor de digibeten onder ons, maar wanneer je camera op de hoogste resolutie (kwaliteit) ingesteld staat, voldoe je daar zeker aan.

Tot 1 juli kun je je foto’s aanleveren waarna de redactie er een mooi artikel over schrijft.

De foto’s kun je sturen aan redactie@ho-modelautoclub.nl

0 gedachten over “Ombouwen gezocht!

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.