Nooteboom Clubdag op 14 april

Nooteboom Clubdag 14 april

Speciaal voor de Nooteboom Shop relaties en het personeel organiseert Nooteboom op zaterdag 14 april de ‘Nooteboom Clubdag 2012’. Ook de members van de Mammoet Store zijn deze dag van harte welkom. Dit evenement is vindt plaats op het bedrijfsterrein van Nooteboom in Wijchen en is toegankelijk van 10.00 tot 16.00 uur. Op deze dag bieden wij een gevarieerd programma, met ondermeer rondleidingen door de fabriek, demonstraties, de Nooteboom Schaalmodel braderie en diverse attracties voor de kinderen. Daarnaast zijn er op het terrein voldoende versnaperingen te krijgen voor de hongerige of dorstige bezoeker.

GRATIS TOEGANG!

De toegang tot deze dag is volledig GRATIS. Wel willen wij graag vooraf weten of u komt. Daarom dient u zich verplicht vooraf te registreren. Alle Shop members van Nooteboom ontvangen een uitnodiging (of hebben deze inmiddels ontvangen) met registratiecode. Met deze code kunt u zich met meerdere personen aanmelden op deze website via de button registreren.

Na de registratie ontvangt u een email met de PDF entreekaart (E-Ticket). Print dit E-ticket uit en neem het mee naar de Clubdag. U kunt alleen inchecken op het parkeerterrein op Bijsterhuizen.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.