Nog geen lid van de HO-Modelautoclub?

Logo-HOman

Bent u nog geen lid, leest u dan dit bericht. De tijd vliegt, nog twee maanden en het is 2014, wellicht is een jaarabonnement/lidmaatschap van de HO-Modelautoclub Nederland een leuk sinterklaascadeau/kerstcadeau/eindejaarsgeschenk. Waarom? We zijn een kleine, maar actieve vereniging van modelbouwers en/of verzamelaars van alle soorten HO-modelauto’s (landbouwvoertuigen, zwaartransport, vrachtwagens en personenauto’s). Met een zeer actuele website, maar dat hoeven we u als bezoeker natuurlijk niet te vertellen, en een gespecialiseerd forum.

Als lid ontvangt u zes keer per jaar het magazine ‘HO-Modelautoberichten’. Als u nu alsnog lid wordt voor het jaar 2013, ontvangt u de dit jaar reeds verschenen nummers 169, 170171172 en 173 en natuurlijk nog het laatste nummer van 2013.

Onze club organiseert daarnaast vier ruilbeurzen en een modelbouwdag per jaar. Op deze evenementen heeft u gratis toegang! Maar heeft u zelf HO-modelauto’s die u wilt verkopen op een van de ruilbeurzen in Eefde EN bent u lid, dan is de eerste tafel gratis.

Het lidmaatschap van de HO-Modelautoclub Nederland kost 35,00 Euro per jaar als u in Nederland woont. Leden die buiten Nederland wonen, betalen 45,00 Euro in verband met de extra portokosten. En daarvoor ontvangt u ons informatieve clubblad en kunt u GRATIS gebruik maken van al onze activiteiten. Voldoende redenen om lid te worden lijkt ons, u kunt zich aanmelden via dit formulier.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.