Nog geen lid van de HO-Modelautoclub?

Bent u nog geen lid, leest u dan dit bericht. De tijd vliegt, al in de vijfde maand van 2024, wellicht is een jaarabonnement/lidmaatschap van de HO-Modelautoclub Nederland een leuk vaderdaggeschenk of vakantiecadeau. Waarom? We zijn een kleine, maar actieve vereniging van modelbouwers en/of verzamelaars van alle soorten HO-modelauto’s (landbouwvoertuigen, zwaartransport, vrachtwagens en personenauto’s). Met een zeer actuele website, maar dat hoeven we u als bezoeker natuurlijk niet te vertellen, en een gespecialiseerd forum.

Als lid ontvangt u zes keer per jaar het magazine ‘HO-Modelautoberichten’. Als u nu alsnog lid wordt voor het jaar 2024, ontvangt u de dit jaar reeds verschenen nummers 235 en 236 en natuurlijk de andere 4 nummers van 2024!

Onze club organiseert daarnaast vier ruilbeurzen en een modelbouwdag per jaar. Op deze evenementen heeft u gratis toegang! Maar heeft u zelf HO-modelauto’s die u wilt verkopen op een van de ruilbeurzen in Eefde EN bent u lid, dan is de eerste tafel gratis.

Het lidmaatschap van de HO-Modelautoclub Nederland kost 35,00 Euro per jaar als u in Nederland woont. Leden die buiten Nederland wonen, betalen 45,00 Euro in verband met de extra portokosten. En daarvoor ontvangt u ons informatieve clubblad en kunt u GRATIS gebruik maken van al onze activiteiten. Voldoende redenen om lid te worden lijkt ons, u kunt zich aanmelden via dit formulier.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.