Nieuws van de BedrijfsautoRAI

Vandaag is de BedrijfsautoRAI 2015 voor het publiek geopend. Voor de liefhebbers van echte trucks en aanverwante zaken zeer wel de moeite waard, voor de liefhebber van H0-modellen is er echter niet veel te vinden. Het enige echte nieuwtje in H0 is nota bene een bus die helemaal niet op de RAI te vinden is (die natuurlijk wel op de Busworld in Kortrijk stond): de nieuwe VDL Citea LLE van Holland-Oto. Anders dan voorheen is dit een geheel kunststof model. Die bus troffen we in een vitrine, die Holland-Oto op de stand van TRUCKSMagazine had geplaatst.

Z-RAI 01

Ook in die vitrine nog een paar recente truckmodellen, die Holland-Oto heeft geproduceerd (en die deels wel op de stand van TRUCKSMagazine te koop waren net als een aantal Amerikaanse Tonkin-modellen voor een leuk prijsje):

Z-RAI 02Z-RAI 03

Over de andere fabrikanten van H0-modellen: De Kleine is aanwezig, maar heeft geen werkelijk nieuws; de verwachte nieuwe Nooteboom ballasttrailer van Herpa was er niet, ook niet bij Nooteboom; IMC Branding is aanwezig met de al bekende H0-modellen van Tonkin Europe;  WSI heeft een vitrine staan bij Broshuis met maar twee ‘kleintjes’; bij de voorbeeldfabrikanten als DAF, Scania, Volvo, etc. staan wel vitrines met modellen maar er wordt niet verkocht.

Eén gedachte over & ldquo; Nieuws van de BedrijfsautoRAI & rdquo;

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.