Nieuws van BoS Models en Jolly

Door Model Car World zijn twee nieuwe BoS Models uitgebracht:

  • Alfa Romeo 8C 2900 B, schwarz, RHD 1938
  • Rometsch Käfer (VW), grau 1953

Z-BoS Models

Ook bij Model Car World te vinden, nieuwe Jollyni87 Ferrari’s van Jolly Model. Nou ja, eigenlijk is het één model in drie varianten: Ferrari 340 America Barchetta Touring, rot, RHD 1951 en in de raceuitvoeringen van Le Mans 1951 en de Mille Miglia 1951 (wat in die tijd betekende: een startnummer er op en rijden maar….).

Z-Jollynis

Jolly heeft ook een eigen website

 

 

0 gedachten over “Nieuws van BoS Models en Jolly

  • Ziet er best wel uit als een heel grof diecast model, die kever. Zo uit de Bub truckendoos. Aan de raampjes te zien is dat bij de Alfa ook zo. Ben benieuwd hoe die er van dichtbij uitziet. Hopelijk valt dat alles mee.

  • Let op: het gaat hier wel om een 4-deurs Kever!
    Jammer dat er gemeend is de raamlijsten zilver te moeten drukken. Dit is veel te grof. Als je die raamranden weg denkt valt het best mee. De Alfa is een goede keus. Weliswaar was die er al van Bronco, maar deze gaat vast goedkoper worden. Mijn bouwactiviteiten van dit model zijn bij deze gestaakt, in afwachting van …

  • Daarbij is de Ferrari 166MM helemaal geen nieuw model. Ze hebben waarschijnlijk nog ergens een doos gevonden. Ook de 225 is niet nieuw. Alleen die 340 dan. Nog enkele exemplaren staat op de site.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.