Nieuwe Porsches van SPARK (aangevuld)

De al aangekondigde nieuwe modellen van de Porsche 911 Carrera S gemaakt door SPARK zijn her en der al verkrijgbaar (en dat voor een verrassend klein prijsje van rond de 12-13 Euro):

Afbeeldingen: CK MODELCARS

De modellen worden ‘normaal’ verkocht in de webshop van PORSCHE in Duitsland voor € 9,90 (geen verzending naar NL); het blauwe model is het (eerste?) standaardmodel en het rode model is de ‘Weihnachts-Edition’. Foto’s van Porsche zelf:

 

0 gedachten over “Nieuwe Porsches van SPARK (aangevuld)

  • Vermoed dat ze van metaal zijn ipv resin (wat we bij Spark gewend zijn). De prijs is dus vergelijkbaar met een Herpa model. Het voorraam lijkt niet helemaal aan te sluiten op deze foto’s.

  • Zo ver ik weet zijn het toch resin modellen; bij Porsche zelf in de Duitse shop is de prijs net onder 10 Euro; jammer ze verzenden niet naar Nederland……

  • Dan ben ik benieuwd Jan, heb ze in D besteld bij Andreas Bunte. Kreeg net een folder van Gunther en daar staan ze ook in, wellicht heeft hij ze morgen in Eefde bij zich (maar kan morgen helaas niet komen).

  • vandaag de beide 991’s van Spark aangeschaft in Eefde, blij verrast met de afwerking ervan ! Banden achter breder dan voor, bijvoorbeeld 😉

  • een ander verschil tov de Herpa’s: de Spark modellen zijn uitgevoerd met de af-fabriek sportuitlaat, herkenbaar aan de plaatsing zoals vroeger bij de VW Kever (iets uit het midden)

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.