Nieuwe DAF XF van TEKNO in DAF-shop

Nu is ook de nieuwe DAF XF als diecastmodel in 1/87 van Tekno in de DAF-Shop opgedoken (afbeelding wat aan de lichte kant):

Ter vergelijking nog eens dezelfde XF zoals die door WSI is geleverd (deze afbeelding is wat donkerder):

0 gedachten over “Nieuwe DAF XF van TEKNO in DAF-shop

  • Harm Bos zegt:

    Het model van WSI lijkt mij beter gelukt. Ik heb even zitten vergelijken op de site van de DAF shop.Feit blijft dat,m.i. aan beide modellen nog wel enig werk te doen is om de werkelijkheid te benaderen.

  • Harm, Herpa heeft, voor later dit jaar, laten weten dat ze ook de XF Euro6 MY17 uitbrengen. Dan kunnen we ze alle 3 vergelijken.

  • Arnold,je vergeet het schitterende product van AWM IN je vergelijking mee te nemen……. Ik weet nu al dat Herpa wint.Ik vind de Tekno zwaar tegenvallen,zeker die van Peter Appel.

  • Erg objectief is dat niet Harm, nu al weten dat een model de winnaar is, terwijl het er nog niet eens is. Heb je de Peter Appel van Tekno al in je handen gehad? Ik vind zelf de Peter Appel en ook de DAF XF best mooie diecastmodellen, met mooie wielen. En…. ik weet natuurlijk de prijs nog niet van het nog te verschijnen model van Herpa, maar wordt misschien wel twee keer zo duur als Tekno.

  • Jurgen,ik ben hartstikke objectief.Qua model valt de Tekno wel mee,qua uitvoering valt het zwaar tegen.Vergelijk alleen al het chassis van Herpa’s huidige XF met de andere drie.

  • Sorry Harm, ik weet dat het ‘vloeken in de kerk’ is, maar van dat chassis zie ik niets als de vrachtwagen in een diorama of op mijn modelspoorbaan staat…. Ik let nu eenmaal op andere zaken dan jij en menig ander. Bij mij gaat het meer om de totaal indruk en of iemand een bepaalde vervoerder herkent. Hebben we het al meer over gehad en we worden het toch niet eens. Geeft niets, voor ieder merk is een markt…

  • Oké Jurgen,we hebben dus verschillende prioriteiten. Maar toch blijft Herpa de mooiste,vriend………

  • Een vergelijking van dit soort diecast promotiemodellen met een kunststofmodel van Herpa gaat bij voorbaat mank.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.