Nieuwe bussen van VK-Modelle

VK-Modelle heeft een tweetal nieuwe busmodellen geleverd.

Bij http://www.stadtimmodell.de/ is het eerste model verschenen van de MAN 750 HO Metrobus, zoals die in het voorstadsverkeer van Hamburg werd ingezet. Weer een prima gedetailleerd model met standaard stuurbare voorwielen. Andere versies en uitvoeringen volgen nog zoals een uitvoering van de “Deutsche Bundesbahn”.

Een komplete verrassing is het kompleet nieuwe model van de Büssing Senator Ludewig ‘anderhalfdekker’ stadsbus, zoals die in gerestaureerde vorm bij de Braunschweiger Interessengemeinschaft Nahverkehr e.V. te vinden is. Daar wordt het model vandaag (1 mei) ook voorgesteld. Ook weer een prima model van deze klassieker, ook deze is met stuurbare voorwielen uitgerust. Fraai werk van VK-Modelle. Het model is o.a. hier te vinden http://www.anderthalbdecker.de/2012/ModellvomBuessing.html.

0 gedachten over “Nieuwe bussen van VK-Modelle

  • Volgens de website van modelbus.nl moet hij ze ook gaan verkopen tzt. ZOver ik weet zijn er nu nog maar een paar modellen gemaakt voor de door Jan genoemde handelaar, die stond samen met VK in Dortmund. Die Büssing komt ook nog in andere varianten. Vanaf 21-5 nemen ze in Braunschweig postorders aan hebben ze mij laten weten.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.