Nieuw verkrijgbaar van BREKINA

Naast de al gemelde drie modellen van de nieuwe Scania LB76 zijn ook de volgende drie verkrijgbaar:

Z-Brekina nw 01

En dan is daar het verzendhuis CONRAD waar altijd nasst wat seriemodellen ook ‘eigen’ exclusieve modellen van Brekina te vinden zijn. En daar staan nu weer een stel nieuwe modellen afgebeeld, misschien niet allemaal ‘exclusiv’ maar wel interessant:

Z-Brekina nw 02Z-Brekina nw 03Z-Brekina nw 04 Z-Brekina nw 05

0 gedachten over “Nieuw verkrijgbaar van BREKINA

  • Sommige combinatie’s met Brekina trekkers en Herpa opleggers zijn geslaagd, andere wat minder. Wat mij opvalt, is dat Brekina eigen wielen onder de Herpa opleggers toe past. Vooral de velgen van de supersingles vindt ik tegenvallen. men had beter de “oude” velgen en banden van Herpa kunnen toepassen. Ik weet niet of Herpa deze nog (tegen een redelijke prijs) kan produceren.

  • De meeste modellen blijven voor mij ongeloofwaardig; de trekkers stammen uit de jaren zestig, de opleggers uit de jaren zeventig of tachtig. Drieassers zag je voor 1970 nauwelijks. De LS 1620 met betonmolen is wel leuk, alleen vraag ik me af of chauffeurs op zo’n wagen een slaapcabine reden. Lijkt me toch onwaarschijnlijk.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.