Nieuw in de handel van Schuco

Van handelaar Nasshan kwam het bericht dat er weer nieuws is van Schuco. Daarbij de Fiat 458 Italia in het geel, de Porsche 911 Targa 4S in het blauw, de Porsche 918 Spyder en de Porsche 918 Spyder in ‘Salzburg Design’.

Z-Schuco 01

Ook nieuw zijn de vrachtwagenmodellen van de MB Actros Gigaspace met de Fliegl schuifzeilentrailer en de Unitas tanktrailer in de uitvoering van ARAL en Schrader. Die laatste blijkt een zilverkleurige trekker te hebben i.p.v. een even witte als de tank.

Z-Schuco 02Z-Schuco 03Z-Schuco 04

Afbeeldingen en meer info: Nasshan, Schuco

0 gedachten over “Nieuw in de handel van Schuco

  • vandaag het kwartetje personenauto’s hierboven opgehaald bij de locale winkel, wederom m’n complimenten voor Schuco !!

  • En nog meer in de pijplijn, Erik-Jan? Ik twijfel nog of ik de 991-2 cabrio’s ga aanschaffen; feitelijk dezelfde mal als de Targa, denk ik, maar dan zonder rollbar.

  • De Porsche 918 Spyder Salzburg Racing Design is een variatie, want die heeft zijn dak dicht.
    De Porsche 991-1 Targa 4S heeft een andere bodemplaat dan de Porsche 991-1 Coupé; vrijwel zeker komt dit model uit een andere Chinese fabriek. De bevestiging van deze modellen op de voetplaat van de mini-vitrine is ook anders – met een kruiskop – in plaats van de bekende ‘vleugelmoer’.

  • de 991 Cabrio is inmiddels ook bij m’n vaste leverancier in 053 gearriveerd, morgen volgen de foto’s van de aankomst in m’n diorama 😉

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.