Modellen van VISBEEN TRANSPORT

Nadat alle modellen van de Norfolk Line, Daily Fresh en Post-Kogeko de revue zijn gepasseerd moeten we ook de modellen van Visbeen Transport noemen. Visbeen Transport was al vroeg in de weer met het ferrytransport naar en van Engeland:

Visbeen 001

Tegenwoordig is het samen met de vroegere concurrent Post-Kogeko de specialist voor het koel- en vriestransport, ook in het gezamenlijk opgezette Daily Fresh. In het tegenwoordig kenmerkende vooral witte uiterlijk van Visbeen zijn door AWM een aantal modellen gemaakt:

Visbeen 01Visbeen 02Visbeen 03

Een aantal jaren geleden is het transportbedrijf Int-Veen ingelijfd, AWM had al een model van die firma gemaakt en maakte ook modellen in het ‘nieuwe’ uiterlijk:

Visbeen 04Visbeen 05Z-Int-Veen 2e DAF

In samenwerking met Samskip, Post-Kogeko en Visbeen is voor het intermodaal transport Coolboxx gestart, die tegenwoordig de 45-voets koelcontainers onder de naam Samskip Coolboxx exclusief aan de drie transporteurs verhuurt. Herpa-De Kleine maakte een paar jaar geleden een mooi model:

Visbeen 06

 

0 gedachten over “Modellen van VISBEEN TRANSPORT

  • En ook daar zijn in het verleden decals van geweest.Onder andere van de Dailyfresh variant met de drie verschillende opdrukken op de achterdeuren. En de decals om een 45 voet container te maken in plaats van de 40 voeter die De Kleine heeft gemaakt.

  • Onze Schotse vriend Roddy Boyd maakte zijn geheel eigen versie:
    Coolboxx
    En omdat hij toch al bezig was ook zijn eigen ‘Daily Fresh’-versie:
    Daily Fresh

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.