MODELLEN van de WEEK

Het is altijd de moeite waard als er modellen voor de lens komen waaraan je eigenlijk niet kunt zien of het nu seriemodellen of verbouwde modellen zijn. Piet Oversloot is daar echt een meester in. Kijk maar naar deze Scania met megatrailer van “Olof Mega Travel Trailers”.

Het ontbreekt dit model niet aan de nodige details en dat geldt ook voor het volgende model:

Ook hier is de Scania trekker voorzien van zelfgemaakte decals en dat geldt ook voor de Scania in de uitvoering van “A.M. de Jong”:

En die laatste kreeg dan ook nog een passende trailer van “Laros”

Tot slot ook nog een Scania met koeltrailer van “HSF Logistics” waarbij vooral de fraaie afwerking van de achterkant van de oplegger in het oog springt.

De basismodellen komen van Herpa, de foto’s van Bennie van Meurs.

Eén gedachte over & ldquo; MODELLEN van de WEEK & rdquo;

  • Leuk om weer eens te zien al staan ze hier gewoon in de kast. Die Olof is toch nog wel steeds een van mijn favoriete opleggers met de demo Scania ervoor. Die witte was een Italiaanse King versie en ook naar voorbeeld gemaakt.Uiteraard die van P.A.M. de Jong ook met de bijbehorende LAROS oplegger. Ik probeerde toendertijd zoveel mogelijk aan MAERSK geliëerde opleggers na te maken , niet alleen Nederlandse. De HSF spreekt voor zich denk ik. Piet

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.