Sjoerd Tamminga

Foto 1:
Deze Scania heb ik gemaakt van een Volvo chassis met daarop een Scania NGS met een korte spoiler voor op een bakwagen. Dit was mijn eerste echte verbouw project. De oplegger had ik nog over en ook was er een dolly over. Dit bracht mij tot inspiratie om een lzv te bouwen. Hij moet nog in de juiste kleuren van mijn eigen denkbeeldige bedrijf komen. Ook moet er nog genoeg decoratie op zoals lampen en Michelinpoppen. De oplegger heb ik eigen zijskirts gemaakt. De achterbumper van de oplegger heb ik getekend in een 3d programma en moet nog geprint worden. Ook moet de vrachtwagen zelf nog een zijskirt krijgen en ook hij krijgt een andere achterbumper.

Foto 2 en 3:
De Volvo die hieronder te zien is, is bedoeld voor mijn eigen denkbeeldige bedrijf. Hij wordt gespoten in de kleuren oranje met grijs en ook hier moet weer decoratie op. De achterbumper van de vrachtwagen moet nog aangepast worden, net zoals de achterbumper van de oplegger en de kleur van de oplegger. Ik wil de Volvo bijna hetzelfde eruit laten zien als de Volvo van Weeda uit Klundert. Vier lampen onder de bumper, een zeilenrek en een lichtbak.

Foto 4:
De MAN cabine die op deze autotransporter staat is niet de gewone MAN van de minikit uitgebracht door Herpa. Ik heb de Scania minikit gekocht en vond de Scania daar niet mooi op staan, toen had ik nog een MAN cabine over en heb ik die er op gezet. Ik heb wat bij moeten vijlen en plakken. Voor de rest ziet hij er mooi uit

foto 1Leeg foto 2
 foto 3 foto 4

terug naar overzicht

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.