Modelbouwdag 2023: 14 oktober, op andere locatie

De jaarlijkse Modelbouwdag van onze club komt er weer aan en wij roepen bij deze een ieder op om hier aan deel te nemen met zijn verbouwde modellen. Niet alleen aan de bouwers en verbouwers bieden we de gelegenheid hun topstukken te tonen, maar ook aan de verzamelaar. Wij dagen jullie uit om een presentatie te maken van wat jij de topstukken uit je verzameling vind; laat het ons zien! Ontmoet mensen, praat met ze en deel je kennis en geniet van de HObby, dat is wat deze dag ieder jaar weer zo bijzonder maakt. Geef je op en doe mee!

Andere locatie:
Omdat onze locatie “het”Hart” in Eefde op 23 juni j.l. failliet is verklaard en we er daarom geen gebruik van kunnen maken, hebben we na een zoektocht een locatie niet ver van Eefde gevonden: dorpshuis “Ons Huis” te Almen (adres: Dorpstraat 37,  7218 AC Almen).

Graag willen we de deelnemers er nog even op wijzen, dat er op het deelnameformulier wordt gevraagd wat u denkt te nuttigen die dag. Dit in verband met de inkoop. Voor de beheerders is dit een nieuw evenement en ze willen graag weten waar ze rekening mee moeten houden. Er is een frituur dus schroom niet… Het verplicht verder tot niets en als je die dag helemaal geen zin hebt in die gehaktbal met mayo, die je op het deelnameformulier hebt geschreven is het niet zo dat je deze dan maar in een doggybag mee moet nemen.

Routes vanuit Het Hart naar Ons Huis:

Voor degenen die hier nieuw zijn of het evenement eenvoudigweg hebben gemist nog even een paar dingen op een rijtje:

TOPstukken uit een verzameling
Het gaat hier niet om te laten zien hoe groot je verzameling is, maar om duidelijk te maken waar het in je verzameling om gaat. Laat je TOPstukken zien… En probeer in de presentatie hiervan duidelijk naar voren te brengen waarom jij juist zo geboeid bent door deze specifieke modellen.

Eigen (ver)bouw
De bouwers wil ik bij deze allen ook hartelijk uitnodigen voor deze dag. Want zonder jullie bijdrage heeft deze dag geen kans van slagen. Ik zou willen zeggen en ik weet dat ik in herhaling val; iedereen die het afgelopen jaar met zijn modellen bij Bennie langs is geweest is min of meer ‘verplicht’ zijn werkstukken op deze dag aan het publiek te tonen. Dan kunnen de aanwezigen de schitterende modellen, die ze inmiddels al wel uit Bennie’s Beursberichten kennen, ook eens in het echt zien. Bovendien is het altijd weer een genoegen te constateren dat tijdens deze dag weer nieuwe kennis wordt opgedaan en niet te vergeten nieuwe contacten. Het zal niet de eerste keer zijn dat mensen moeten bekennen, wel de modellen al eens gezien te hebben, maar geen idee hebben wie de maker is.

Mensen met dezelfde interesse
Dit is de reden geweest ook de verzamelaars bij deze fantastische dag te betrekken; Mensen te ontmoeten met dezelfde interesse voor HO-modelvoertuigen in de breedste zin van het woord.

Deelnameformulier
Overigens kunnen de verzamelaars van hetzelfde deelnameformulier gebruik maken. Vermeldt dan alleen even onder het kopje “iets over je modellen” dat je hier je verzameling van……………………………… laat zien en een korte omschrijving.

Uiteraard moet je wel lid zijn van onze HO-Modelautoclub om mee te kunnen doen. Het zijn uiteindelijk de leden van deze club die een activiteit als deze middels hun lidmaatschap mogelijk maken, Ben je nog geen lid en wil je toch aan deze dag deelnemen? Wat let je: Wordt lid! (Overigens  houdt de organisatie zich het recht voor, om op regels als deze een uitzondering te maken)

Geef je allen op, om deze dag tot een onvergetelijke modelbouwdag te maken en ik zou zeggen tot ziens op zaterdag 14 oktober a.s.!

Het deelnameformulier is te vinden op onze website.

Ben Veerbeek en Arnold Tamminga

Impressie van eerdere editities:

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.