MODEL van de WEEK

Z-MvdW 01

Jaren lang was Modelbouw Jan Romijn een bekend adres in Sliedrecht en een adverteerder in de H0-MODELAUTO BERICHTEN tot hij een paar jaar geleden de boel sloot en naar het thuisland van zijn echtgenote in Zuid-Amerika verkaste. Bezoekers van de winkel herinneren zich wellicht nog wel dat hij in de stille uurtjes menig model, soms uit het niets, opbouwde. De voorkeur ging daarbij uit naar de echt grote machines, zoals deze Kenworth C.500 in Mammoet-kleuren. Dat niet alle wielen de grond raken kan ‘ajrs’ misschien nog tot een kommentaar verleiden, maar het ziet er verder wel perfect uit, nietwaar?

Z-MvdW 02 Z-MvdW 03

Foto’s: Bennie van Meurs

0 gedachten over “MODEL van de WEEK

  • Prachtig model ,ik sta iedere keer weer te kijken hoe Jan bouwt,met zoveel fantasie en materiaal die je bij elkaar moet zoeken .Jan ga zo door
    gr Hans

  • Ik het jammer voor jou Jan Scholten maar dit model is niet van mij.Ik weet dat je mij niet mag maar zeg dat gewoon in mijn gezicht en niet op deze manier.Ga zo voort met je kleuterschool.

  • In de H0-BERICHTEN NR. 126 is dit model omschreven als gebouwd door Jan Romijn en dat is hier herhaald. Als het model door iemand anders gebouwd is laat dat dan weten, want dan is al die tijd de eer naar de verkeerde persoon gegaan. Ik persoonlijk vind het een perfect model en dat staat er ook en daar zal ik het verder bij laten.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.