Mini-voetbalberichten EK 2021 – halve finales (8-7 aangepast)

Op 6 en 7 juli worden de halve finales van de Europese Kampioenschappen voetbal 2021 gespeeld. Onderstaande vier teams hebben de kwartfinales gewonnen. Een overzicht van de gespeelde wedstrijden en de uitslagen in de kwartfinales, de achtste finales en de groepsfase staan in twee afzonderlijke berichten. Zoals eerder gemeld heeft De Kleine Benelux een mooi overzicht gemaakt van de in schaal 1:87 verkrijgbare artikelen die iets met het EK Voetbal 2021 te maken hebben. De groepsfase, de achtste finales en de kwartfinales hebben we voor u uitgebeeld met behulp van de door Herpa gemaakte Mini Coopers in de kleuren van het deelnemende land. Daarnaast heeft Noch van 12 landen een voetbalelftal en fans gemaakt. Of u nu van modelauto’s en/of voetbal houdt of van allebei, we wensen u veel plezier!

DatumTijdThuisUitThuisUit  
6 juli 202121:00
Italië

Spanje

1

1

7 juli 202121:00
Engeland
Denemarken

2

1

0 gedachten over “Mini-voetbalberichten EK 2021 – halve finales (8-7 aangepast)

  • Wij plaatsen op zaterdag de nieuwtjes/berichten. Heb jij nieuws welke we gemist hebben Jos? Dan horen wat dat natuurlijk graag.

     

  • Ik denk dat er nieuws zat is Jürgen, vind het alleen jammer dat dat voetbal hier bij gebrek aan dan maar als opvulling moet dienen. Maar goed hoef het natuurlijk niet te volgen.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.