MAN met kiptrailer “Spaansen”

Ik heb even een computertje geleend om eens te kijken of ik daar wat mee kan doen, dat blijkt maar zeer beperkt te zijn door het ontbreken van een beetje bruikbaar fotobewerkingsprogramma. Dit is een met veel moeite ontstaan testje.

WSI heeft onder de naam Tematoys een leuk model gemaakt van een MAN TGX E6 met de nieuwe kiptrailer in de kleuren van “Spaansen Transport” uit Winkel; dit model kunt u voor een leuk prijsje alleen bij Spaansen afhalen:

0 gedachten over “MAN met kiptrailer “Spaansen”

  • Ik woon er een halfuurtje vandaan, maar ik dacht ik zal eens even bellen. Anders rijd ik misschien voor niks. Nou de mijnheer die ik aan de lijn kreeg wist van niets. Dat was bij Tuin- en Bestrating. Je moet dus op het hoofdkantoor zijn (?), maar die zijn zaterdag niet open.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.