Interessant BREKINA-nieuws

Vandaag is de Intermodellbau 2017 in Dortmund begonnen en natuurlijk is ook BREKINA daar, niet alleen met deze “Schnäppchen Haltestelle” ……

…. maar ook met twee ‘Sondermodelle’ op de normale stand:

En misschien zijn op de normale stand dan ook de volgende modellen te zien, die de handelaar MODELLBAHN KRAMM uit Hilden op een handelsbeurs in Oberhausen maakte en vervolgens kennelijk met toestemming van Brekina op facebook publiceerde en die we u niet wilden onthouden.

De Opel Kapitän A:

De Jeep Gladiator in de twee versies:

De korte Land Rover:

Al een prototype van de MB /8 ambulance:

De Setra S12 bus:

En natuurlijk de DAF 600, die kennelijk nog niet veel verder is dan wat al in Neurenberg te zien was:

0 gedachten over “Interessant BREKINA-nieuws

  • Gisteren op Intermodellbau geweest, maar er was geen enkel Brekina prototype meer te vinden.
    Bij VK stonden wel de prototypen van de Scania LB 76, maar daar was ook nog niets aan veranderd.


  • Het is altijd leuk om op Intermodellbau rond te neuzen. U ziet hier maar één hal, er zijn er nog een stuk of 6 meer maar niet alle zijn met verkoopstands gevuld.
    We hadden het gevoel dat het dit jaar drukker was (al zou je dat, gezien de foto, niet zeggen), maar dat er minder gekocht werd. Er liepen maar weinig bezoekers met gevulde tassen.
    Zelf heb ik ook maar één modelauto en een boek gekocht. Ik zocht nog veel meer maar kon het niet vinden. Vooral het aanbod van Kibri kitjes was veel minder dan voorgaande jaren.

  • ik dacht dat de nieuwe Landrover een 88 zou zijn, een korte inderdaad, maar van het type dat de koplampen nog naast de grille had, ipv in de spatborden. Zo stond dat in het Brekina Autoheft 2017.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.