HO-Modelautoberichten nummer 195 verschenen

Dit keer de plof gemist, maar Berichten nummer 195 lag op de deurmat bij thuiskomst. ´Just in time!´, met deze kreet kondigde Bennie van Meurs op 22 mei op ons forum aan dat het de redactie en andere medewerkenden weer gelukt was om de copy voor HO-Berichten volgens planning bij Drukkerij RAD te krijgen. En vandaag wordt ons geduld beloont en kunnen we nummer 195 op de deurmat vinden of op een andere plaats waar de postbode dit nummer heeft achtergelaten. Boordevol met interessante artikelen.

De volgende artikelen kunt u lezen in nummer 195:

En natuurlijk de vaste rubrieken:

  • Voorzitterswoord, door Ron van der Velpen
  • Bennie’s Beursberichten – vanaf de ruilbeurs in maart, door Bennie van Meurs
  • Hollandse nieuwe – een overzicht van alle nieuwe Hollandse modellen samengesteld door Flip Makkinga
  • Redactioneel – HO-Modelauto Berichten 200, door Bennie van Meurs

Geïnteresseerd en heeft u dit nummer niet ontvangen? Het hele jaar door kunt u lid worden van de HO-Modelautoclub, u krijgt dan alle reeds verschenen nummers van het lopende jaar toegestuurd. U kunt natuurlijk ook dit losse nummer nabestellen.

0 gedachten over “HO-Modelautoberichten nummer 195 verschenen

  • Zo, schrok me rot van “de Plof” vandaag. Wow.. ben ik heel blij mee mensen! Fantastisch. Zeker al die achtergrond informatie bij de modellen. Dat heeft wat uurtjes gekost.

  • Dit nummer lag al bijna een maand nagenoeg ongelezen op de stapel. Vandaag eindelijk helemaal uitgelezen. Inhoudelijk weer een goed en gevarieerd nummer! Redactie en auteurs weer bedankt!

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.