HO-modelautoberichten 237

Het nieuwste nummer van de HO-modelautoberichten ligt voor u op tafel. Weer een prachtig en veelzijdig nummer. De redactie heeft deze uitgave gemaakt met een nieuwe computer en een nieuwe versie van de software om de opmaak van het blad te maken, dus was het voor hun een ‘bietje druk’. Een knappe prestatie om het blad dan keurig op tijd bij de leden te krijgen. Veel lees- en kijkplezier gewenst.

Inhoudsopgave:

• HO-Modelautoberichten 250 nadert, ik ga stoppen als eindredacteur, door Bennie van Meurs
  • Penningmeester (m/v) gezocht, HO-Modelautoclub Nederland
  • Opel Monza A1, door Andreas Plogmaker
  • Met de Dyane op pad, Neem je modelauto’s mee naar buiten!, door Bennie van Meurs
  • VW ID-Buzz, In voorbeeld en model, door Bennie van Meurs
  • Mercedes-Benz LPS.2032, In voorbeeld en model van Schwarz Modellbau, door Bennie van Meurs
  • Ah, breaker one-nine, this here’s rhe Rubber Duck, door Bennie van Meurs
  • Zo doe je dat! Verbeteringen aan de Mack “Convoy” van Brekina, door Henri Jasper en Bennie van Meurs
  • Sauer en Berna, Zwitserse vrachtwagens van ACE, door Eric-Jan Hartstra
  • Scanie LB76, Skagerak Fiskeeksport A/S, door Mark Brinksma
  • Transort uit Dordt, met een Twents accent, door Harm Bos
  • Made in Tsjechië, Tatra Phoenix in voorbeeld en van JMPK, door Wout Kamsteeg
  • Bennie’s Beursberichten, vanaf de ruilbeurs in maart, door Bennie van Meurs
  • De kunst van het laden en lossen, door Jan Hissink en Laudy Konings
  • La douce France, door Jeroen van der Ven
  • Kunstmest strooien met de schotelstrooier, door Jurgen Maassen
  • TCR en wat er van over is, door Pascal Le Gras
  • Tanken bij Peter, klassieke tankstations, door Bennie van Meurs

En natuurlijk de vaste rubrieken:

• Agenda, voorwoord
  • Voorplaat, door Ben Veerbeek
  • Redactioneel, door Bennie van Meurs
  • Hollandse Nieuwe, door Eric-Jan Hartstra

Geïnteresseerd en heeft u dit nummer niet ontvangen? Het hele jaar door kunt u lid worden van de HO-Modelautoclub, u krijgt dan alle reeds verschenen nummers van het lopende jaar toegestuurd. U kunt natuurlijk ook dit losse nummer nabestellen.