HO-Modelautoberichten 188

print

Cover 188

Heel knap! Ondanks het computervirus dat roet in het eten gooide, ligt er nu al een compleet nummer op de deurmat. Het heeft Bennie van Meurs heel veel extra bloed, zweet, tranen en vrije tijd gekost om alle teksten en foto’s weer opnieuw te verzamelen en de artikelen en alle overige pagina’s opnieuw op te maken. En met uiteindelijk slechts drie dagen vertraging ging de copy naar Drukkerij RAD. Chapeau Bennie (en Drukkerij RAD)! Op de voorkant van nummer 188 van HO-Modelautoberichten is de Chevrolet 3T ‘Van Camp’ Kraanwagen van Artitec afgebeeld. Ben Veerbeek fotografeerde dit model in een diorama op de stand van Artitec tijdens de Spielwarenmesse 2015 in Neurenberg.
In ‘Redactioneel’ in dit nummer lanceert Bennie een extra service aan de lezers. Vanaf nu zullen we in de inhoudsopgave op deze site de linkjes vermelden om het u nog gemakkelijker te maken. We zijn uiteraard benieuwd of u deze extra service kunt waarderen, reacties zijn dus welkom.
De redactie en overige medewerkers wensen u veel kijk- en leesplezier! In nummer 188 kunt u de volgende artikelen lezen:

En natuurlijk de vaste rubrieken:

  • Voorzitterswoord, door Ron van der Velpen
  • De Praktijk – 46 jaar in de transportwereld, door Rinus Anker
  • Bennie’s Beursberichten – vanaf de Modelbouwdag 2015 (deel 2), door Bennie van Meurs
  • Bennie’s Beursberichten – vanaf de ruilbeurs in december (deel 1), door Bennie van Meurs
  • Hollandse nieuwe – een overzicht van alle nieuwe Hollandse modellen samengesteld door Flip Makkinga
  • Redactioneel, door Bennie van Meurs
  • MarktHOek – met vraag en aanbod van allerlei zaken op HO-Modelautogebied

Geïnteresseerd en heeft u dit nummer niet ontvangen? Dit nummer (en de overige nummers van 2016) krijgen leden van de HO-Modelautoclub Nederland toegestuurd. Het hele jaar door kunt u lid worden van de HO-Modelautoclub, u krijgt dan alle reeds verschenen nummers van het lopende jaar toegestuurd. U kunt natuurlijk ook dit losse nummer nabestellen.