Het Messe-nieuws 2021 van BREKINA

Eindelijk ook de ‘Messeneuheiten 2021’ van Brekina, ook al is er geen Messe gewoontes leer je niet zo snel af. Voor de liefhebbers van NL-modellen en dan speciaal de DAF-modellen valt het misschien een beetje tegen maar er staan wel een paar mooie verrassingen bij en ook gebruikelijk weer veel varianten. Hier de integrale weergave van de folder die binnenkort ook wel op de website van Brekina te zien zal zijn (klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave):

Ook gebruikelijk: de meeste van deze modellen zijn binnenkort al in de handel.

Inmiddels heeft de heer Frank van Brekina een videootje gemaakt waar nog wat meer plannen worden voorgesteld, daarvan zijn met enige moeite wel ‘screenshots’ te maken met bijvoorbeeld het volgende resultaat:

(met dank aan Jan Barnier)

0 gedachten over “Het Messe-nieuws 2021 van BREKINA

  • Wat een treurnis. Zijn we niet gewend van Brekina. MO87 had het over een soort van BoS modellen en daar lijkt het wel op. Jammer….

  • De dafjes zijn er al bij Marklin. Dus kunnen  zomaar een keer in het programma verschijnen.

  • Ik vind het allemaal nogal meevallen. Op mo87 staat inmiddels een uitgebreide uitleg van het hoe en waarom; bij veel modellen worden nog de puntjes op de i gezet. De DAF 66 zal zeker nog verschijnen in het normale programma en er komt weer zoveel uit dat we best tevreden kunnen zijn. Wel vraag ik me af waarom Brekina niets meer met de DAF 2000 en 2600 heeft gedaan, er is alleen een 2-assige trekker uitgebracht. Daar was nog meer van te maken.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.