0 gedachten over “HERPA-nieuws voor september/oktober

 • Brandweerfan zegt:

  Een tijdje niet meer op de site van Herpa gekeken maar blijkbaar is deze vernieuwd. En ik vind het nog geen verbetering. Voorheen vond je makkelijk de brandweervoertuigen of extra-parts shop. Nu kan ik deze niet meer vinden…. 🙁

 • Dat lijkt een nieuwe dieplader met wielkuilen (of vergis ik mij nu), bekend welk merk als voorbeeld heeft gestaan?

 • Een welkome verrassing die semi met wielkuilen!
  De semi met wielkuilen lijkt me een variant op de bestaande Goldhofer, aan de rest van het model te zien.

  Wat die website van Herpa betreft ben ik het met je eens, voorheen kon je op artikelnummer zoeken en zelfs oude modellen uit het archief raadplegen. Voor zover mij bekend is er veel functionalteit verloren gegaan.
  Of heeft iemand inmiddels de weg hierin gevonden en heeft hij tips?
  Zou je dat met ons willen delen?

 • Ook die nieuwe zijlader is natuurlijk weer mooi, blij dat Herpa toch ieder jaar weer met nieuwe items komt!

 • Is het mogelijk om met de zijlader 2 stuks 20ft containers te
  lossen zoals op de afbeelding ?

 • Brandweerfan zegt:

  Ah gelukkig ben ik dus niet de enige wat de site betreft. Wat een droevige site is dat geworden inderdaad.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.