HERPA NIEUWS voor mei/juni met Messe-Specials

Zoals dat zo gaat zijn folders elders eerder te vinden dan op de website van de fabrikant zelf, in dit geval dus Herpa. De hele folder is op de website van Mo87 al te vinden. Opvallend nieuws: BMW 5-serie, Iveco Trakker, Liebherr LTM 1300 en Wirtgen frees. Waarom de Trakker, die past ook in het Military programma. Paar afbeeldingen, de rest kunt u zelf vinden in de folder.

Nieuw Schmitz afzetsysteem

0 gedachten over “HERPA NIEUWS voor mei/juni met Messe-Specials

  • Sorry, maar de link is veranderd naar die van de website van Mo87, daar is de folder te vinden en te downloaden.

  • Heb even gezocht naar die speciale containers voor/van de DB bij Marklin niets over te vinden. Maar Leonhard Weiss houdt zich ook met tunnelbouw bezig wat de laagte van de bakken verklaard hiermee worden per spoor de bakken met boorpuin vervoerd en daarna per vrachtwagen naar hun eindbestemming gebracht. Dit verklaard meteen waarom ze een Liebherr reachstacker in die kleuren hebben uitgebracht daar worden ze mee overgeladen. Jammer dat die achtergrond informatie niet gedeeld wordt. Of heeft dit misschien een keer in de Masstab gestaan? @JanS is ook het afzetsysteem op de truck nieuw dat jij weet? Piet.

  • Die hele Leonhard Weiss-serie draait voornamelijk om de omstreden tunnelbouw in Stuttgart, waarvoor inderdaad die lage containerbakken worden gebruikt. Ik weet niet of dat al eens in de Masstab heeft gestaan, die ontvang ik niet meer.
    Piet, Of dat afzetsysteem ook nieuw is weet ik niet, het ziet er uit als een systeem voor 20-voets containers. Was dat er al niet?

  • Op YouTube is een een filmpje te zien waar duidelijk te zien is waar deze containers; de zogenaamde “Aushubcontainer” voor worden gebruikt. Deze container is een nieuwe vorm van Herpa.
    Youtubelink: https://www.youtube.com/watch?v=ZfcfaSAvE9g
    Het afzetsysteem van de motorwagen is zover mij bekend nieuw. Dat van de oplegger was er al voor bulkcontainers.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.