Herpa 2023

Herpa Nieuws 2023

Herpa toont zoals gebruikelijk ook al wat modellen die later dit jaar verschijnen. De Daf XG komt in mei-juni, de XF staat niet op de planning om te maken.

(Foto’s van pre-productie-modellen Herpa)

Volkswagen ID.3. Herpa is nog niet helemaal tevreden over dit monster er worden nog kleine wijzigingen doorgevoerd. Levering het tweede halfjaar van 2023, in zwart en donkerrood metallic.


BMW Alpina B5 Touring (G31), levering voorzien nog het eerste halfjaar van 2023. De sedan is al leverbaar. Bij het model op de foto ontbreken nog de bedrukkingen.


Opel Corsa F – deze was vorig jaar in Neurenberg al aangekondigd als benzineauto en eCorsa maar er was iets misgegaan en het model moest opnieuw ontwikkeld worden. Het verschil zit voornamelijk in de bodemplaat en het wel/niet aanwezig zijn van de uitlaat. Beide modellen hebben verschillende velgen. Levering eerste halfjaar 2023.


Volkswagen Kever 1303. Omdat de Kever 1200 uit het huidige programma nog gretig afgenomen wordt, ziet Herpa toch kansen voor dit model. Levering tweede halfjaar 2023.

Mercedes-Benz 300SL (die had Herpa al eens als ex-Monogram, nu  uit nieuwe matrijzen). Levering tweede halfjaar 2023.

Messe-Modell 2023:

Audi R8 V10+

Eén gedachte over & ldquo; Herpa 2023 & rdquo;

  • Leuk, weer eens een oude en een nieuwe VW. De 1303 is van 1975, een bouwjaar dat Wiking nog niet heeft (richtingaanwijzers in de voorbumper en niet meer op de spatborden).
    De 300 SL lijkt mij de Monogram vorm, opgewaardeerd met aparte onderdelen voor grille en luchtroosters opzij, ingezette koplampen en een buitenspiegel.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.