H0-modellen van TEMATOYS (WSI)

In de nieuwste catalogus van WSI staan ook veel H0-modellen onder de naam Tematoys; modellen die de laatste jaren zijn uitgebreid. Als kleine service heb ik een deel daarvan gescand, wellicht dat u daar nog nieuwe of voor uw verzameling gewenste modellen terug vind. Niet gescand zijn de modellen die op de website van www.wsi-models.com te vinden zijn.

Z-Tematoys 01 Z-Tematoys 02 Z-Tematoys 03 Z-Tematoys 04 Z-Tematoys 05 Z-Tematoys 06 Z-Tematoys 07 Z-Tematoys 08 Z-Tematoys 09Z-WK 04 xtra WSI

0 gedachten over “H0-modellen van TEMATOYS (WSI)

  • Misschien een idee voor WSI om ook losse onderdelen en opleggers te gaan leveren, ze hebben interessante dingen in hun assortiment.

  • Dat zou leuk zijn. Ik heb bij de start van hun onderdelen-webshop de vraag gesteld of ze ook 1:87 gingen verkopen. Als antwoord kreeg ik te horen dat ze alleen 1:50 leveren in de shop. Inmiddels is de webshop gesloten en gaan de leveringen via de dealers. Lijst staat op de site van WSI.

  • Knappe vent als je het voor elkaar krijgt bij WSI. Zowel particulier als van de HO-Modelautoclub zijn er al gesprekken geweest met WSI. 1/87 zien hun gewoon als relatiegeschenkje. Onderdelen enz zullen ze niet in de handel gooien. Met een beetje geluk vind je net dat ene modelletje bij WSI zelf als de shop op zaterdag geopend is. Dan willen ze nog weleens een restantje of B-keus neerzetten voor verkoop.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.