GEVARIEERDE BERICHTEN week 47 deel 2

Terwijl verschillende clubleden op manifestaties in Houten en Zwolle actief zijn is het op het ’thuisfront’ nogal rustig.

Passend wel bij die landbouwvoertuigenshow in Zwolle is wel dat in de shop van ARTITEC de Fordson tractor met kunstmestrooier als gebouwd model verkrijgbaar is:

Voor liefhebbers van Zwitserse modellen zijn er leuke modellen van Brekina via de groothandel Arwico zoals deze Land Rover en”Opel Blitz van het hier ook niet onbekende “Rivella’:

Van AWM zijn er deze basismodellen van de Iveco Stralis HiWay Euro 6-uitvoeringen (hoewel dat aan het chassis van de trekker wel niet te merken zal zijn):

Bij het Amerikaanse Walthers zijn wat de vroegere Boley-modellen van de International 4300 nu als Scenemaster-modellen weer verkrijgbaar, hier een viertal:

Er komt een nieuw Wiking-model bij het Sammler-Kontor: een Magirus met dieplader in de ‘Steiff-Kollektion’

Tja, de vernieuwde DAF XF- en CF-serie zijn gezamenlijk uitgeroepen tot “Truck of the Year 2018” en daar doet DAF kond van met een afbeelding als deze met erbij gephotoshopte oranje vlakjes, zou een mooie reden zijn voor WSI om dat ook maar bij de promotiemodellen te doen niet?

 

0 gedachten over “GEVARIEERDE BERICHTEN week 47 deel 2

  • Heel toepasselijk Jan! Ik heb de Fordson met kunstmeststrooier naast de Artitec combine staan op de tafel. Foto volgt later.

  • En hierbij de foto die ik in Zwolle van de clubpromotietafel heb gemaakt, met daarop de Fordson met kunstmeststrooier, naast de al even gedetailleerde maaidorser van Artitec:

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.