GEVARIEERDE BERICHTEN week 29 deel 2

Maar beperkt dit keer. Nog een nieuwtje van Schuco: de VW golf GTi in zilver (wel mooie wieltjes)

Nu ook in de ‘Markenshop’ van Herpa:

Zoals wel vaker opgemerkt wijken de modellen van Herpa die in de handel verschijnen nog wel eens af van die op de persfoto’s; zo ook bij de Scania van “Polar Express” met nu deels zwart bedrukte (?) spatborden, rode velgringen op de voorwielen en zwarte naven in de achterwielen:

Twee jaar geleden meldden we al dat het Amerikaanse Trainworx met 40-ft trailers in H0 zou komen, er zijn berichten dat de eerste er binnenkort zouden zijn. Ter herinnering: het gaat om 40-ft Van Trailers zoals deze ………

……. en 40-ft Drop Frame Van Trailers als deze:

Als u bijzondere Caterpillar-modellen in H0 zoekt moet u bij Classic Construction Models zijn. Deze handgebouwde messing CAT graafmachine gaat u dan wel bijna 750 US Dollar kosten:

Ik neem aan dat Tommasoner Art Models met deze afbeelding van een Setra van “Lazzi” nu echt beoogd te zeggen dat die in model komt en dat die al te bestellen is:

Ik kwam dit leuke fotootje tegen op het wereldwijde web, is een diecastmodel dat al eens door Motor City Classics was uitgebracht maar ook door Atlas RR is verkocht:

Tot slot: volgend weekend al weer

0 gedachten over “GEVARIEERDE BERICHTEN week 29 deel 2

  • Die Setra is de opvolger van de net uitgebrachte S 12 van Brekina. Zo is er niets, zo komt er van alles. Zag bij Tommasoner ook volgietmodellen van de Fiat Panda II en een ontwerp voor een Fiat Baffo. Misschien dat ze bij Brekina nu ineens haast gaan krijgen 😉

  • Aanvulling: de Trainworx modellen zijn er al een tijdje, op de december beurs van 2016 had Gunter Pelz ze. Heb hier een dropframe trailer liggen van Santa Fe. Welke varianten wel of niet leverbaar zijn weet ik niet.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.