GEMENGDE BERICHTEN 2018-91

Een nieuwtje van BoS-Models (= MCW) is dit model van de GM Firebird III uit 1958 in zilvermetallic:

Leuke Brekina-modellen in de shop van de Deutsche Post:

Opvallend nieuws van het Australische Road Ragers (zie COOEE Classics): er zijn nieuwe modellen en wel van de (Chrysler) Valiant VG Regal uit 1971 en de Valiant AP5 Regal uit 1961, die beide ook met een passende ‘Highway Cruiser’ caravan worden aangeboden (die andere twe Valiants zijn ter illustratie maar ook nog wel verkrijgbaar):

Mededeling van Artitec:

Nu leverbaar: de bouwpakketten van de 2 M113 C&V versies die in Nederlandse dienst geweest zijn.Beide sets zijn voorzien van een uitgebreide decalset. Alle eenheden die met het voertuig hebben gereden zijn hiermee uit te voeren. Ook decals voor de Koninklijke Marechaussee-versie worden bijgeleverd. De M113 C&V was het laatste voertuig uit de groene KMAR-periode, en heeft dus nooit in blauwe beschildering bestaan! Ook zijn de kits voorzien van messing delen, waaronder zelfs een gedraaide messing loop voor de 25 mm versie. Zeer compleet uitgevoerde kits voor een klein prijsje!

Verkrijgbaar bij ‘Mann=Hummel’, van Mann Filter, op de IAA maar ook in de eigen fanshop van SL Trucksport is het Rietze-model van de MAN racetruck van Sascha Lenz:

Nog een Herpa-nieuwtje in de MAN-Shop is dit model van de actuele MAN TGX XXL 18.580 Euro 6c trekker:

Nog twee exclusieve MAN-modellen t.g.v. de IAA van Herpa ……

…… en van Rietze:

Ook bij Temsa op de IAA hebben ze promotiemodellen van de Maraton:

Ze komen er aan van Tommasoner Art Models: de kleinseriemodellen van oude Fiat-trucks als deze 684’s

Het is maar een heel klein detail maar de Volvo F88- en F89-modellen van Wiking hebben als ‘Modellpflege’ nu ook een verzilverde vuldop voorop, bij het Migros-model door de kleur nog niet zo opvallend maar bij de laatste ASG wel goed zichtbaar:

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.