GEMENGDE BERICHTEN 2018-111

Zoals al gezegd, een rustige week. Toch is er wel het één en ander te melden. Om te beginnen is nu het al aangekondigde model van de 1980 Renault Fuego van BoS bij MCW verkrijgbaar:

Sinds de IAA 2018 zijn er drie varianten van de nieuwe MB Actros van Herpa bekend; waar de rode en zwarte alleen via de bekende veilingsites tegen flinke prijzen te vinden zijn stond de zilverkleurige “Edition 1” wel in de shop MB-Collection aangekondigd, maar is daar inmiddels ook weer uit verdwenen:

Dankzij een tip troffen we een ander Herpa-model in wat de fanshop van het Oostenrijkse Gartner KG heet te zijn; naast de al eens eerder gemelde modellen is er nu ook een fraaie MAN trucktransporter:

Nu is het niet zo makkelijk om aan die modellen te komen, zie dit overzicht en de wijze van bestellen:

Nu de landbouwjongens in Zwolle hun hart kunnen ophalen, toch even meegeven dat MO-Miniatur nog wel een leuk nieuwtje heeft: Fahr MDL maaidorser

Tommasoner Art Models is met de modellen aanwezig op de IMA in Keulen en toont daar ook weer wat nieuws:

Andere speciale IMA-modellen zijn er van Brekina bij Reinhardt in de vorm van deze MB O 305 bussen van het busbedrijf uit Keulen met verschillende reclame voor o.a. de Ford Granada (de Turnier is al in Keulen verkrijgbaar):

Erg leuk is ook de serie VW busjes met o.a. deze “Hot Bus”:

Nieuw exclusief Wiking-model aangekondigd bij Lechtoys:

Even wat terug in de tijd want indertijd is me denk ik ontgaan dat Schuco twee verschillende modellen van de MB Actros met de prima Fliegl opleggers heeft gemaakt, dus hier maar even inhalen dat er ook de ‘Red Power’-uitvoering is geweest:

Het is weer tijd voor de kalenders voor 2019 zoals deze gebruikelijke van Nooteboom (waar overigens geen 1/87-modellen meer te vinden zijn):

 

 

Eén gedachte over & ldquo; GEMENGDE BERICHTEN 2018-111 & rdquo;

  • Afgelopen week een model van Tammasoner Art mogen ontvangen. Het kitje ziet er netjes uit met enkele geëtste onderdelen. Binnenkort maar een aan beginnen.ik houdt jullie op de hoogte.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.