Huug

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • In antwoord op: mo87 stopt #44198
  Huug
  Bijdrager

  Jammer genoeg zitten al die nieuwe artikelen op het forum achter een login. Wie geen account heeft kan niets meer lezen. En hoe je een account kan aanvragen zie ik werkelijk niet, hopelijk wordt die mogelijkheid weer eens opengesteld …

  In antwoord op: Opmerkingen over forum #1323
  Huug
  Bijdrager

  Daarmee bedoelde ik dat het een beetje te reklame-achtig, een tikje geforceerd op mij over komt. Een beetje hetzelfde gevoel als ik krijg van een krantenverkoper die roept “Laatste nieuws, dit MOET je lezen!”.
  Maar eerlijk gezegd vind ik het belangrijker dat alles wat te zien is onder laatste nieuws (en zelfs nog meer items dan in dat lijstje staan) ook in een oogopslag te zien zijn in de kolom er naast. Daarmee wordt het overbodige informatie, vlakvulling bijna ….

  En voor de duidelijkheid, ik ben zeer tevreden met het uiterlijk van de site. De opmerking hierboven is zeker niet iets waar ik me aan stoor, het valt voor mij valt voor mij meer in de rubriek fijnslijpen.

  In antwoord op: Opmerkingen over forum #1314
  Huug
  Bijdrager

  Jurgen, ik sluit me bij je aan voor wat betreft optie 1.

  In de eerste plaats omdat ik nu niet meer rechtstreeks kan klikken naar het laatste bericht dat ik nog niet gelezen had (als er 10 nieuwe berichten zijn in een thread staat de thread maar een keer genoemd).

  En in de tweede plaats omdat ik nu voor iedere thread eerst naar de laatste pagina moet om te zien of er sinds de laatste keer iets is bijgekomen of niet.
  Dat laatste zou kunnen vermijden door in het overzicht een datum op te nemen,maar dan blijft nog altijd het eerste punt.

  Ik heb niet eerder gereageerd omdat ik niet precies overzag hoe de twee opties zouden gaan uitpakken, maar nu ik optie 2 gezien heb weet ik dat ik liever de andere heb ….

  En als ik nu toch een verlanglijstje mag maken, dan zou het mooi zijn wanneer de lijst met recente forumbijdragen wat langer kon zijn, bijvoorbeeld door in de rechterkolom de rubriek “Laatste nieuws” gewoon weg te laten. Ik vind het eerlijk gezegd ook wat hijgerig klinken, maar dat ligt misschien aan mij (slechte conditie of zo ­čśë

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)