Van Maanen Barneveld

Home Forums Vrachtauto’s Van Maanen Barneveld

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #4829
  Joske
  Deelnemer

  Van Maanen in Barneveld stoot speciaal transport af

  23-10-2012 21:58
  0 reacties

  BARNEVELD/NIJKERK – Van Maanen Transport in Barneveld stoot het onderdeel speciaal transport over de weg af. Vijftien man personeel en twaalf speciale vrachtwagens gaan over naar transportbedrijf De Haan in Nijkerk. ,,Dit is een strategische keuze.”
  Dat zegt algemeen directeur Jurgen Mook van Van Maanen desgevraagd. Zaterdag heeft hij het personeel hierover ingelicht. ,,Dit besluit komt voort uit onze zogeheten strategische herijking. Het is geen bezuiniging, maar meer een keuze in de toekomstvisie van het bedrijf.”
  Met dit besluit verdwijnt een bedrijfsonderdeel dat vroeger een basis vormde voor Van Maanen. Met speciale vrachtwagens vervoert het bedrijf bijvoorbeeld extra lange, brede of zware goederen, waarbij te denken valt aan spoorstaven, spoorwissels, rompen van boten, kozijnen en andere bouwgerelateerde zaken.

  De vijftien medewerkers – twaalf chauffeurs, een planner, een accountmanager en een transportbegeleider – gaan medio december aan de slag bij De Haan. ,,We hebben afgesproken dat zij met behoud van alle arbeidsvoorwaarden overgaan”, zegt directeur Graddus de Haan. ,,Dus alleen hun standplaats verandert.”

  [Lees het complete artikel in de Barneveldse Krant van dinsdag 23 oktober 2012]

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.