Clubpromotie

Home Forums HO-Modelautoclub Clubpromotie

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #21153
  Webmaster
  Sleutelbeheerder

  De afgelopen en de komende tijd zijn er diverse evenementen/beurzen. Op diverse hiervan wordt reclame gemaakt voor onze vereniging de HO-Modelautoclub Nederland. Dit wordt geheel belangenloos gedaan door leden van onze club. Enkele voorbeelden zijn:

  Iedereen die reclame/promotie maakt voor onze club willen we via deze weg heel erg hartelijk bedanken!!

  Wilt u ook onze vereniging promoten op een bijeenkomst of wilt u een dag(deel) helpen om een stand te bemannen, zoals bijvoorbeeld op 19 maart in Ede? Laat het dan weten aan showcoordinator (at) ho-modelautoclub.nl.

  #21411
  Webmaster
  Sleutelbeheerder

  De KWZ Modelbouwgroep is weer aanwezig op tweede paasdag op het Miniatuur- en modelbouwspektakel Steenwijk. Een aantal leden van de KWZ Modelbouwgroep zijn ook lid van de HO-Modelautoclub en maken bijna standaard reclame voor onze vereniging (kijkt u maar eens bij 2e Paasdag 2015 en 2014 in ‘Kleine moeite, groot plezier‘). Mannen alvast weer bedankt voor de inzet!
  Dit evenement en deze clubpromotie in bovenstaand overzicht aangepast.

  #21762
  Webmaster
  Sleutelbeheerder

  Ook de Modelspoorvereniging Baroniespoor uit Etten-Leur doet mee aan de Landelijke Modelspoordagen van de Nederlandse Modelspoor Federatie (NMF). Dit evenement en de clubpromotie is in bovenstaand overzicht toegevoegd.

  #21859
  Webmaster
  Sleutelbeheerder

  Dit weekend is op twee modelspoorevenementen de vereniging gepromoot. In Hardenberg hebben Ron van der Velpen (zaterdag), Bennie van Meurs en Flip Makkinga (beide zondag) de club vertegenwoordigd. In Etten-Leur hebben Cor van der Meijde (zaterdag en zondag) en Jurgen Maassen (zaterdag) reclame gemaakt voor de HO-Modelautoclub. Dit is bijgewerkt in bovenstaand overzicht. Iedereen bedankt voor de inzet!

  #22240
  Webmaster
  Sleutelbeheerder

  Vandaag, zaterdag 23 april, staat Ruud Kortekaas namens de http://www.HO-Modelautoclub.nl op de stand bij de Miniatuur Auto Verzamel Beurs in Autobedrijf Ambergen in Emmen (Phileas Foggstraat 33, 7825 AK Emmen). Hij laat er diverse fraaie 1:87-diorama’s zien en uiteraard is er volop info over onze vereniging beschikbaar.
  Deze beurs is vandaag geopend tot 15.30 uur.

  #27156
  Cor-DutchArt
  Deelnemer

  We staan ook dit jaar weer wat promotie te maken in het zuiden des lands.
  Etten-Leur, 25 en 26 maart 2017

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.