Bericht sturen aan forumlid

Home Forums Algemene informatie Bericht sturen aan forumlid

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #8794
  Webmaster
  Sleutelbeheerder

  Om hiervan gebruik te kunnen maken moet u ingelogd zijn. Als u ingelogd bent, verschijnt er een kopje ‘Privéberichten’ (staat in de rechterkolom onder het kopje ‘Gebruikersinformatie’). Met daaronder een mededeling, bijvoorbeeld ‘U heeft geen ongelezen berichten’, als u daarop klikt, dan verschijnt er nu links een kolom met daarin ‘Berichten’. Met onder dat kopje heeft u de keuze uit ‘inbox’, ‘verstuurd’ en ‘verzend’. Als u een bericht wilt versturen aan een van de mede-gebruikers, dan klikt u op ‘verzend’, dan verschijnt er rechts een aantal vakken. In het bovenste vak (‘ontvanger’) kunt u de gebruikersnaam aanklikken aan wie u een bericht wilt sturen. Vergeet niet het onderwerp in te vullen in het vak ‘Onderwerp’, daarna kunt u uw bericht typen in het vak ‘Inhoud’. Als u klaar bent dan staat onderaan een blauwe knop ‘Verzend’ om het berichtje te versturen. Vervolgens wordt er een mailtje naar de uitgekozen gebruiker gestuurd. In dat mailtje staat een link naar de mailbox. De ontvanger ziet natuurlijk het door u gestuurde bericht in de ‘inbox’. Zelf kunt u de door u zelf verstuurde berichten vinden onder de knop ‘Verstuurd’.

  Om terug te komen op de site klikt u in de linkerbovenhoek van de zwarte balk op ‘HO-Modelautoclub’ en vervolgens op ‘site bekijken’. Ook als u dubbelklikt op ‘HO-Modelautoclub’ komt u op de website uit.

  #10320
  Webmaster
  Sleutelbeheerder

  Met dank aan de ‘admin’ is de mogelijkheid om privéberichten te versturen aan gebruikers van deze site nu:
  – beter zichtbaar als u ingelogd bent;
  – en vertaald in het Nederlands.

  Ik hoop dat u (nu nog) meer gebruik maakt van de gevraagde en geboden mogelijkheid.

  #21717
  Webmaster
  Sleutelbeheerder

  In maart 2015 is het systeem om privéberichten te sturen aan een forumlid verandert. Hoe het Privéberichtensysteem werkt staat uitvoerig beschreven in het bericht ‘Nieuw verbeterd priveberichtensysteem‘.

  Inbox

  #30432
  Webmaster
  Sleutelbeheerder

  Op mijn verzoek heeft de ‘administrator’ in het privéberichtensysteem een kolom ‘Aan’ (2e kolom van links) toegevoegd, zie onderstaand schermprint. Hartelijk dank! Nu kun je makkelijker zien aan wie je een bericht gestuurd hebt.
  U kunt de Privéberichten bereiken door op de link onder het kopje ‘Privéberichten’ te klikken als u ingelogd bent.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.