AB Texel is voornemens om Butter Group over te nemen

Home Forums Off-topic AB Texel is voornemens om Butter Group over te nemen

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #14302
  Jurgen
  Moderator

  Hummm, heb ik eindelijk na jaaarrreeen alle materialen in huis om een serie(tje) Butter-modellen te maken, las ik donderdag dit bericht op internet 🙁 😕 :

  “AB TEXEL IS VOORNEMENS OM BUTTER GROUP OVER TE NEMEN
  Logistieke dienstverleners in losgestorte agrarische producten verkennen haalbaarheid overname

  30 oktober 2014, Texel, Dronten: Logistiek dienstverlener AB Texel is voornemens om Butter Group over te nemen. Beide bedrijven hebben deze intentie vastgelegd in een voorlopig besluit. AB Texel en Butter Group gebruiken de komende maanden om zorgvuldig de haalbaarheid van de overname nader te onderzoeken. De verwachting is dat de resultaten hiervan begin 2015 bekend zijn.

  AB Texel is gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte agrarische producten, meel en veevoer. Butter Group is actief in transport van losgestorte agrarische producten. AB Texel is voornemens om 100% van de aandelen van Butter Group over te nemen om zo haar netwerk in de logistieke dienstverlening op het gebied van losgestorte agrarische producten te versterken en dienstverlening aan klanten verder te verbeteren. Beide bedrijven geven aan dat, na een eventuele overname van Butter Group door AB Texel, de werkgelegenheid behouden blijft.”
  Bron: http://www.abtexel.nl

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.