Reageer op: Miniatuurauto ruilbeurs Rijssen 7 maart

Home Forums Agenda/Evenementen Miniatuurauto ruilbeurs Rijssen 7 maart Reageer op: Miniatuurauto ruilbeurs Rijssen 7 maart

#15067
bennie
Moderator

Ja, Erik-Jan
In 2013 ben ik er ook weer eens gaan kijken. Ik ging er naar toe om mijn verzameling landbouwvoertuigen in 1:87 aan te vullen. Rijssen ligt ten noorden van mijn woonplaats en mijn ervaring zegt dat in de noordelijke provincies meer landbouw-gerelateerde modelautobeurzen zijn.
In Rijssen is dat niet zo. Daar komt enkele malen per jaar een groep mensen samen die een gezellige dag hebben onder elkaar en met bezoekers hebben. Ik kreeg de indruk dat men elkaar daar allemaal kende. Voor een collega vond ik daar meerdere Lliedo modelauto’s. Het is leuk om rond te snuffelen tussen het aangebodene en je ziet regelmatig jeugdherinneringen in de vorm van Dinky Toys, Matchbox en Lion Cars. Zoek je actuele 1:87 modelauto’s en woon je ver van Rijssen, dan is de verre reis misschien een telleurstelling. Woon of, ben je in de buurt, is het best leuk om eens rond te kijken. Er zijn geen kosten verbonden aan een rondgang over deze beurs.