Eerste MB LS 1620 van BREKINA

Bij meerdere Duitze handelaren is het eerste model van de nieuwe Mercedes-Benz LS 1620 van Brekina opgedoken; het is de donkergroene trekker met de welbekende huiftrailer. Eerste afbeeldingen:

Z-Brekina 01

Opgedrukte ruitenwissers hebben we al een tijd niet meer bij een vrachtwagenmodel gezien.

0 gedachten over “Eerste MB LS 1620 van BREKINA

  • Een beetje vreemd dat Brekina voor een slaapkabine heeft gekozen.Die waren toch niet zo alledaags?

  • Ik vind het niet zo vreemd dat er voor een slaapcabine versie is gekozen omdat dat type er nog niet was, persoonlijk gezien had ik liever de slapcabine versie gezien van de Daf DO.

  • De ruitenwissers zijn opgedrukt omdat “de Chinees” ze vergeten was, Brekina heeft opdracht gegeven de fout bij het handmonster te herstellen. Helaas ontbreken nog altijd de tochtruiten in de portieren en het chassis is gespiegeld; de tanks dienen andersom te zitten. Daar is niets aan gedaan. Op MO wordt geklaagd over de chemische stank van het kunststof. Hopelijk is dit het laatste in China gemaakte model….

  • Zie het nu – na maanden van discussie blijkt het weer anders te kunnen zijn. Toch zal ik het model aanschaffen, het is ondanks enkele ontwerpfouten wel acceptabel. Grootste minpunt is eigenlijk de oplegger – ik ben na dertig jaar eenheidsworst die dingen helemaal zat…. Gelukkig maakt REE hele mooie.

  • Ja die oplegger… daar is nog wel wat van te maken ik heb er al een paar wat verbouwd, andere huif er op, het tandemstel aan gepast en andere achterbumper.. maar inderdaad hopeloos.

    Deze MB komt er bij mij ook en zeker de Aral versie, ik vind het wel een mooie exoot.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.